یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

ترشی کدو و بادنجان

مواد اولیه :

  • فلفل دلمه‌ای رنگی ۵۰۰ گرم
  • نعنا تازه پاک‌ و خردشده سه قاشق غذاخوری
  • کدو یک کیلوگرم
  • سیر سه بوته
  • دانه فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • سرکه به میزان لازم
  • بادنجان دو کیلوگرم
  • فلفل سیاه ساییده‌شده یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری
  • ادویه ترشی و سیاه دانه یک قاشق غذاخوری
  • سبزی معطر خشک سه قاشق غذاخوری
  • سرکه یک لیتر


طرز تهیه:

فصل تابستان است و اکثر خانم‌های ایرانی خوش‌سلیقه دوست دارند که ترشی‌های مورد استفاده خود را در خانه تهیه کنند. ترشی کدو بسیار خوشمزه و آسان است. ابتدا کدوها را به شکل دلخواه خرد کرده به مدت یک روز روی دستمال پارچه‌ای قرار می‌دهیم. سپس فلفل دلمه‌ای خردشده، دانه فلفل سیاه، نعنا، سیر و نمک را داخل شیشه ریخته روی آنها کدوها را می‌ریزیم. بعد با سرکه کاملا مواد را می‌پوشانیم و در ظرف را می‌بندیم. این ترشی هفت روزه آماده می‌شود.

نکته:
این مواد لازم برای یک شیشه بزرگ ترشی است در صورت تمایل می‌توانید مواد را کمتر یا بیشتر نمایید.

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را درسته روی آتش یا در فر کبابی کرده آنها را پوست کنده در الک یا آبکش چوبی می‌چینیم. روی آن یک پارچه انداخته یک وسیله سنگین روی پارچه قرار می‌دهیم تا آب بادنجان‌ها کاملا کشیده شود. ۲۴ ساعت بعد بادنجان‌ها را در ظرف مورد نظر ریخته سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه، سیاه‌دانه و سبزی‌های معطر را به آن اضافه می‌کنیم. روی ظرف را با سرکه کاملا پوشانده و در ظرف را می‌بندیم پس از هفت روز ترشی آماده است.

نکته:
می‌توانیم مواد طعم‌دهنده را که شامل سیر، فلفل، سبزی و ادویه است داخل شکم بادنجان قرار داده و بعد سرکه را روی آنها بریزیم.
خانم سیمین بابا خان ترکمن مجله۶۲ صفحه۶۴

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top