یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ترشی کلم برگ وپیاز

مواد اولیه :


کلم برگ قرمز                                                 یک عدد

 پیاز سفید                                        به میزان لازم

 سرکه و نمک                                        به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پوست پیازهای شسته شده را گرفته، برش داده و به صورت ریز خرد می‌کنیم. کلم برگ را نیز به صورت خلال‌های خیلی باریک خرد نموده، سرکه و نمک را با هم مخلوط می‌‌کنیم.

درون یک ظرف شیشه‌ای مناسب مقداری از کلم برگ‌ها را ریخته و روی آنها کمی پیاز خرد شده می‌ریزیم. این کار را به ترتیب و در چند مرحله تا پر شدن شیشه انجام داده و در پایان روی آن را با سرکه پر می‌کنیم. ترشی را درون یخچال گذاشته و پس از سه روز آماده مصرف است.

نکته:

این ترشی برای دورچین انواع غذاهای گوشتی مناسب است. در ضمن پیاز طعم خوبی به ترشی کلم می‌دهد.

پیازها را به هر شکلی که دوست داشته باشید می‌توانید برش بزنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top