سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز,درست کردن ترشی

 

مواد لازم :

 

کلم‌قرمز یک عدد
نمک سه قاشق غذاخوری
سرکه سفید به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

کلم‌قرمز را در اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در آبکش می‌ریزیم. نمک را روی کلم‌ها پاشیده و آنها را کمی هم می‌زنیم تا نمک‌ها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت می‌گذاریم بماند، سپس کلم‌ها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با سرکه پر می‌کنیم. این ترشی را می‌توان در  کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و می‌توانیم از آن برای سالاد استفاده کنیم و برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top