یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ترشی گوجه سبز

مواد اولیه :

  • گوجه‌سبز و سرکه سفید هر کدام یک کیلوگرم
  • برگ بو چهار یا پنج عدد
  • پودر بهارنارنج یا گل محمدی ۱۰ گرم
  • نمک به میزان لازم
  • سرکه سفید یک کیلوگرم
  • دانه فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
  • تخم خردل ۱ ق س
  • شکر ۵-۴ ق چ

طرز تهیه:

گوجه‌سبز این دوست‌داشتنی کوچولو … می‌توان گوجه‌سبز را ترشی کرد و در فصل دیگر که گوجه‌سبز در بازار نیست از آن استفاده کرد من که به این میوه خیلی علاقه دارم شما را نمی‌دانم ولی به درست کردنش می‌ارزه…
سرکه را داخل قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود، گوجه‌سبز را شسته داخل توری تعبیه شده در دهانه قابلمه در حال جوش به مدت پنج دقیقه می‌گذاریم تا با بخار سرکه کمی رنگ آن عوض شود، وقتی گوجه‌سبز با بخار سرکه کم‌رنگ شد صبر می‌کنیم تا سرکه جوش خورده و گوجه‌سبز‌ها به خوبی خنک شوند.
گوجه‌سبزها را داخل شیشه می‌ریزیم و روی آن برگ بو، تخم خردل، شکر، نمک، دانه فلفل سیاه و پودر گل‌محمدی یا بهار نارنج می‌ریزیم و سرکه اضافه می‌کنیم. در شیشه را می‌بندیم و به مدت ۱۰ روز در داخل یخچال می‌گذاریم پس از این مدت ترشی گوجه‌سبز آماده سرو است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top