پنج شنبه , ۱۰ مهر ۱۳۹۹

ترکــمنی پلــو

مواد اولیه :

  • برنج یک کیلوگرم
  • بادنجان یک کیلوگرم
  • گوجه‌فرنگی دو کیلوگرم
  • پیاز سفید بزرگ سه عدد
  • سیب‌زمینی ۲۵۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن مایع نصف پیمانه

ترکــمنی پلــو

غذای محلی ترکمن صحرا

 

طرز تهیه:

این غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت برای افرادی که رژیم غذایی خاصی دارند بسیار مناسب بوده و به کسانی توصیه می‌شود که غذاهای نرم و کته دوست دارند چون این غذا به صورت کته درست می‌شود و بسیار نرم و مناسب افراد مسن است. همچنین این پلو بسیار سریع حاضر شده و در ضمن جزء کم‌هزینه‌ترین غذاهایی است که ویتامین‌ها و فیبرهای لازم را در خود دارد.

ابتدا پیازها را نگینی کرده و سرخ می‌نماییم. سیب‌زمینی و بادنجان‌ها را نگینی درشت خرد کرده، در روغن تفت می‌دهیم. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و رنده درشت کرده و به مواد اضافه می‌نماییم. پس از ۱۰ دقیقه که تفت دادیم و گوجه‌فرنگی به خورد پیاز، بادنجان و سیب‌زمینی رفت، نمک، زردچوبه و یک قاشق زعفران را به مواد اضافه می‌کنیم. برنج را شسته و با روغن به مواد اضافه می‌نماییم. این غذا پس از ۳۰ دقیقه آماده است از زعفران باقی‌مانده برای تزیین غذا استفاده می‌نماییم.

نکته:

در گذشته این غذا را با روغن حیوانی می‌پختند اگر دوست دارید می‌توانید به جای روغن مایع از روغن حیوانی یا کره استفاده نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top