شنبه , ۲۷ دی ۱۳۹۹

ترید گوشت با نخود(غذای عربی)

)

مواد لازم:
گوشت چرخ شده=۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده=۲ عدد
طعم دهنده مگی=۱ عدد
سیر له شده=۲/۱ قاشق چایخوری
قارچ تازه خرد شده=۲۰۰ گرم
جعفری ریز شده=۱ لیوان
ادویه کاری=۱ قاشق چایخوری
نان لبنانی=۱ عدد
روغن زیتون=۳/۱ لیوان
مواد لازم برای سس:
ماست=۱ و ۲/۱ لیوان
سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری
ارده=۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر=کمی
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و سماق=به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ نان لبنانی را به صورت مکعب های کوچک برش داده سپس آنها را در کمی روغن سرخ کنید. مکعب های نان را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن برود.
۲٫ پیاز رنده شده+سیر له شده را در روغن تفت داده سپس گوشت چرخ شده +قارچ خرد شده+طعم دهنده مگی را به آن اضافه کرده در روغن تفت دهید تا وقتیکه گوشت خوب سرخ شود سپس نمک و فلفل و ادویه کاری را به آن اضافه کنید.
۳٫ مواد لازم برای سس را خوب با هم مخلوط کنید.
۴٫ مکعب های نان سرخ شده را در ظرف پیرکسی ریخته سپس روی آن را با مواد گوشت بپوشانید. روی گوشت را ابتدا سس و سپس روغن زیتون بریزید.
۵٫ روی روغن را جعفری ریز شده ریخته و سپس روی مواد را با نخود پخته شده و سماق تزئین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top