یکشنبه , ۲۶ آذر ۱۳۹۶

تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد برای ۶ نفر

هت تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد برای ۶ نفرطرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

زمان تهیه و پخت: ۵۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد برای ۶ نفر

میگو 

 ۳۵۰ گرم پیازچه۴ ساقه روغن کانولایک قاشق غذاخوریفلفل دلمه ای زرد، قرمز، نارنجی و سبز 

۲٫۵ پیمانهسیر رنده شدهسه حبه زنجبیل تازه رنده شدهیک قاشق غذاخوری  آب۶ پیمانهگل چه های کلم بروکلییک پیمانهسس سویادو قاشق غذاخوریفلفل قرمز خرد شده¼ قاشق چایخوریاسفناج خرد شده۴ پیمانهپوست لیمو رنده شدهدو قاشق چایخوریآب لیموترشدو قاشق غذاخوریروغن کنجدیک قاشق غذاخوری دانه کنجد بودادهبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

۱٫ میگوها را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

۲٫ پیازچه ها را خرد کنید. بخش سفید آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بخش سفید پیازچه ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید.

۳٫ آب، بروکلی، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در اجازه دهید دو دقیقه نیم جوش شوند.

۴٫ میگو و اسفناج را اضافه کنید. دوباره بگذارید بجوشد. بدون در ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید نیم جوش شود. پیازچه، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و روغن کنجد را درون سوپ اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید با دانه های کنجد تزئین و سرو کنید.

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top