مواد اولیه :
- مرغ پختهشده و برنج از هر کدام دو پیمانه
- هویج ۱۵۰ گرم
- تخممرغ چهار عدد
- زعفران و روغن به میزان لازم
- رشته پلویی یک پیمانه
- ماست سه پیمانه
- نمک و ادویه به میزان لازم
تهچین رشته پلویی
طرز تهیه:
ماست، تخممرغ، زعفران، نمک، مرغ پختهشده و ادویه را درون ظرفی با هم مخلوط کنید. هویج را نیز خلال کرده و داخل آن بریزید. سپس برنج را داخل آب در حال جوش ریخته و پنج دقیقه بعد رشته پلویی را به آن اضافه کرده و وقتی زمان آبکشکردن آن رسید آبکش کرده و داخل مایه بریزید. در تابهای روغن ریخته مواد را به آن اضافه و سطح آن را هموار کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه آماده شود.