- برنج آبکش شده چهار پیمانه
- تکههای مرغ به تعداد نفرات
- گوجهفرنگی چهار قاچ شده دو عدد
- کاهو خرد شده یک کیلوگرم
- روغن نصف پیمانه
- زعفران آب کرده به میزان لازم
(تهچین عربی)
طرز تهیه:
قابلمه نچسبی را چرب کرده، تکههای مرغ را در آن میچینیم و مابین آنها گوجهفرنگیهای خرد شده را میگذاریم. مقداری برنج روی مرغها ریخته و کمی زغفران زده و کاهو را روی آن میگذاریم همینطور لابهلای برنج قرار میدهیم تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم تا دم بکشد. در آخر مقداری روغن به برنج اضافه میکنیم در پایان در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و دور آن را هم با کاهو تزیین میکنیم.
نکته:
میتوان به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده هم استفاده کرد.