پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

(ته‌چین عربی)

مواد اولیه :

  • برنج آبکش شده چهار پیمانه
  • تکه‌های مرغ به تعداد نفرات
  • گوجه‌فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
  • کاهو خرد شده یک کیلوگرم
  • روغن نصف پیمانه
  • زعفران آب کرده به میزان لازم

(ته‌چین عربی)

طرز تهیه:

قابلمه نچسبی را چرب کرده، تکه‌های مرغ را در آن می‌چینیم و مابین آنها گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را می‌گذاریم. مقداری برنج روی مرغ‌ها ریخته و کمی زغفران زده و کاهو را روی آن می‌گذاریم همین‌طور لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و  برنج را به مدت ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد. در آخر مقداری روغن به برنج اضافه می‌کنیم در پایان در ظرف مورد نظر بر‌می‌گردانیم و دور آن را هم با کاهو تزیین می‌کنیم.

نکته:

می‌توان به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده هم استفاده کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top