چهارشنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۹

ته چین بادمجان

طرز تهیه:
در ابتدا بادمجانها را حلقه حلقه سرخ میکنیم.بعد از سرخ شدن از ماهیتابه بیرون میاوریم تا برویم سراغ سینه مرغ.سینه مرغ را به شکل مربعهای تقریبا یک در یک خرد میکنیم.بعد سینه هارا با زردچوبه سرخ میکنیم..
حالا یک پیمانه از برنج را با یک پیمانه ماست و زعفران مخلوط میکنیم.من از تخم مرغ استفاده نکردم.
این مخلوط را ته قابلمه میریزیم.ترجیحا از قابلمه چدنی استفاده کنید تا بعدا برای برگرداندن غذا به مشکل بر نخورید.
حالا یک لایه بادمجان روی مواد بچینید.مقداری برنج روی بادمجانها بریزید.حالا یک لایه مرغ رو بریزید رو برنج.دوباره برنج.حالا گوجه های حلقه ایه خامو بچینید.و این ترتیب را تا پایان موادتان ادامه دهید.
میتوانید لابلای مواد کمی دارچین هم بپاشید که عطر فوق العاده ای دارد.
حالا بگذارید تا برنج دم بکشد.کمی آب و روغن هم روی برنجتان فراموش بریزید.
بعد از حدود ۴۵ دقیقه غذا آمادست.یک دیس ترجیحا گرد روی قابلمه بگذارید و آن را برگردانید.
نکته:اگه تو چیدن ردیفیه مواد کمی حوصله کنید.غذاتون شکل خیلی زیبایی پیدا میکنه.
نوش جان.سالاد شیرازی با غذا یادتون نره

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top