
مواد لازم:
گوشت ماهیچه= ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده= ۱ عدد
رب گوجه فرنگی=۱ قاشق سوپ خوری
ادویه (نمک، فلفل و زردچوبه)= ۱ قاشق چای خوری
پیاز خلال شده= ۲ عدد
فلفل سیاه= نصف قاشق چای خوری
گرد لیمو عمانی= نصف قاشق چای خوری
دارچین= نصف قاشق چای خوری
نمک=۲ قاشق سوپ خوری
برنج= ۳ پیمانه
رشته پلویی= ۲۵۰ گرم
زعفران= ۱ قاشق چای خوری
سیب زمینی حلقه شده= ۱ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی حلقه شده= ۲ عدد
روغن= به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت را خرد کرده و با پیاز خرد شده به همراه ۶ لیوان آب با حرارت ملایم به مدت ۲ الی ۳ ساعت بپزید. وقتی گوشت پخته شد؛ رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه نمایید. وقتی آب گوشت کمتر از ۲ لیوان شده بود؛ گوشت را از آب جدا کنید. پیاز خلال شده را در روغن سرخ کرده و گوشت پخته را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید؛ سپس ادویه فلفل سیاه، گرد لیمو، دارچین و نمک را اضافه کرده و بگذارید به مدت ۷ دقیقه با حرارت ملایم تفت داده شود. در یک قابلمه مناسب به اندازه ی دو سوم ظرفیت آب بریزید و بگذارید به جوش آید. ۲ قاشق سوپ خوری نمک به آب بیفزایید. وقتی آب به جوش آمد، برنج و رشته را اضافه کنید و وقتی مغز برنج کمی نرم شد، ۲ قاشق سوپ خوری روغن جهت شفاف تر شدن برنج اضافه کنید و سپس برنج را آبکش کنید. قابلمه ای مناسب را انتخاب کرده و در آن ۲ قاشق سوپ خوری روغن و یک پیمانه آب بریزید و بگذارید با حرارت زیاد آب روغن داغ شود. بعد از داغ شدن آب روغن، به آن نصف قاشق چای خوری زعفران اضافه کنید و سیب زمینی حلقه شده را ته قابلمه بچینید. یک سوم برنج با رشته آبکش شده را روی سیب زمینی بریزید و سپس گوجه فرنگی حلقه شده و گوشت تفت داده شده را روی برنج قرار دهید و سپس بقیه ی برنج را روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از بخار کردن برنج ، نصف قاشق چای خوری زعفران را با کمی آب روغن روی برنج بریزید و بگذارید برنج با حرارت ملایم دم بکشد. اگر دوست دارید ته چین خوب بسته شود، آن را به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دم کشیدن، ته چین را می توانید مثل کیک برگردانید یا در ظرفی کم عمق برنج با رشته را دریک ردیف، گوشت و سیب زمینی را در ردیف دیگر بریزید.