سه شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۹

ته چین اسفناج

 

مواد اولیه :

  • برنج یک و نیم کیلوگرم
  • زعفران دم کرده پیمانه
  • کره یا روغن مایع ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۷ عدد
  • پیاز داغ ۳-۲ ق س
  • گوشت بره ۷۵۰ گرم
  • آلو بخارا ۱۰ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • فلفل قرمز نصف ق چ
  • نمک دو قاشق سوپخوری
  • ماست چکیده یا خامه ای ۱ کیلو
  • اسفناج پاک کرده و خرد شده ۵۰۰ گرم
  • آب نارنج جوشیده ۱ ق س

 


طرز تهیه.

برنج را شسته و از چهار تا پنج ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس میکنیم .گوشت بره را داخل قابلمه ای ریخته پیاز سیر و یک قاشق چایخوری زعفران را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا کاملا بپزد و حدود نصف پیمانه آب گوشت باقی بماند. آلو را در کمی آب میگذاریم. اسفناج را نیز کمی تفت داده و پیاز داغ را به آن اضافه میافزاییم. برنج را آبکش نموده سپس زرده های تخم مرغ ماست زعفران یک ق س نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده سپس کره آب کرده یا روغن را اضافه و مخلوط می کنیم. قالب یا ظرف نسوز را با کمی کره یا روغن جامد چرب مینماییم ته چین را کف قالب ریخته سپس مقداری از برنج را داخل باقی مایه میریزیم . کمی از مایه ته چین را کف قالب ریخته سپس مقداری از برنج را داخل باقی مایه میریزیم . مخلوط برنج و مایه را به اندازه سه سانتی کنیم بعد روی آن گوشت بره پخته و تکه شده را میهای آماده را لا به لای گوشتدهیم. مترکف ظرف ریخته و با پشت قاشق آن را پرس می کنیم بعد روی آن گوشت بره پخته و تکه شده را چیده اسفناج های آماده را روی آن قرار داده و باقی برنج را روی آن ریخته با پشت قاشق محکم پرس کنید سپس آب گوشت غلیظ را روی برنج می ریزیم و درب ظرف را با فویل میبندیم یا یک کاغذ روغنی را خیس کرده و روی آن قرار میدهیمو ته چین را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در طبقه اول فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیپزیم تا رو و اطراف تهچین طلایی شود سپس ته چین  را در ظرف سرو برگردانده و روی آن رابا خلال پسته و زرشک تزیین می نماییم.


 .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top