مواد اولیه :
برنج دو پیمانه
تخممرغ دو عدد
زعفران آب کرده دو قاشق سوپخوری
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
ماست چکیده یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ پخته و نگینی خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه
برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس میکنیم. در قابلمهای آب را جوش آورده، آب برنج خیس خورده را خالی کرده، برنج را داخل آن میجوشد. در فاصلهای که برنج میپزد، تخممرغها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را مخلوط میکنیم و سس ته چین را کنار میگذاریم. سپس برنج را در آبکش ریخته و با سس تهچین مخلوط میکنیم. با نیم دیگر روغن زیتون قالبهای کوچک را چرب کرده و مواد ته چین را در قالبها میریزیم و با پشت قاشق خوب فشار میدهیم.سر قالبها را صاف میکنیم و در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، در طبقه وسط به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا پخته شوند، بعد از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب، تهچینها را خارج میکنیم.