پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

ته چین بادمجان با گوشت

مواد اولیه :

  • برنج آبکش‌شده سه پیمانه
  • بادنجان حلقه‌شده کوچک و سیب‌زمینی حلقه‌شده هر کدام سه عدد
  • پیاز حلقه‌شده دو عدد
  • گوشت راسته یا خورشی ۱۵۰ گرم
  • نمک و بهارات یا ادویه عربی و روغن و زردچوبه و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

    این غذا یکی از معروف‌ترین غذاهای لبنانی می‌باشد که در اکثر مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود. برای آماده کردن آن بادنجان‌ها، سیب‌زمینی و پیاز را سرخ می‌کنیم. گوشت را با کمی زردچوبه و پیاز می‌پزیم. کف ظرف تفلون را چرب کرده و نان می‌گذاریم. روی نان به ترتیب برنج، گوشت سیب‌زمینی، پیاز و بادنجان قرار می‌دهیم و روی آنها دارچین و بهارات می‌ریزیم به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا برنج و مواد تمام شود و با حرارت ملایم
یک و نیم ساعت می‌گذاریم تا دم بکشد.

مواد لازم بهارات:

تخم گشنیز، میخک سه عدد، زیره سبز و سیاه، زردچوبه، زنجـبیل، دارچین هل، گل‌محمدی، فلفل قرمز یا ســیاه جوزهندی رنده‌شده یک عدد

طرز تهیه:

تمام مواد به یک اندازه باشد به جز مواردی که گفته شد آنگاه مواد را داخل تابه با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت داده و آسیاب کرده و در ظرف در بسته نگهداری می‌کنیم.

نکته:

بهتر است در آب برنج کمی زردچوبه بریزید تا برنج رنگ بگیرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top