- فیلهمرغ دو عدد
- برنج سه پیمانه
- تخممرغ سه عدد
- زنجبیل به میزان لازم
- نمک، زعفران، زرشک و روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را آبکش کرده، تخممرغها را زده و زعفران را به آن اضافه میکنیم، سپس، برنج آبکش شده را به مواد ذکر شده اضافه کرده و هم میزنیم.
ظرف یا قالب موردنظر را چرب کرده و آنگاه، نیمی از مواد را در آن ریخته و فیلههای مرغ را به صورت باریک برش میزنیم و روی برنج میچینیم، زنجبیل و نمک را روی مرغ میپاشیم، در این لحظه، زرشک را به موادمان میافزاییم.
نکته:
مواد را در وسط ظرف میریزیم، مقداری از برنج را روی مرغ ریخته، کمی روغن مایع در گوشههای قالب میریزیم و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با ۱۸۰ درجه سانتیگراد، قرار میدهیم.