چهارشنبه , ۱۲ آذر ۱۳۹۹

ته چین مجلسی

مواد اولیه :

  • برنج چهار پیمانه
  • فیله گوشت یا مرغ حبهای خرد شده ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
  • فلفل دلمهای خرد و تفت داده شده نصف پیمانه
  • آب مرغ یا عصاره مرغ پنج پیمانه
  • زرده تخممرغ سه عدد
  • زعفران دمکرده ۴/۱ پیمانه
  • پیاز سرخ شده دو عدد
  • کره یا روغن و نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای چهار تا پنج نفر

کره را در تابه روی حرارت قرار می‌دهیم و فیله‌های مرغ یا گوسفند را در آن تفت می‌دهیم، مقداری فلفل سیاه ریخته، بعد از سه الی چهار دقیقه فلفل دلمه‌ای و پیاز داغ را هم اضافه می‌کنیم و پس از یک دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم. برنج را با آب مرغ مخلوط کرده، زعفران را هم می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا کته شود، ولی به صورتی که سفت و خام باشد. نمی‌خواهیم کاملا بپزد و فقط آب آن کشیده شود.

زرده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای ریخته و با قاشق کمی هم می‌زنیم. یک لیوان کوچک آب مرغ و پنیر پیتزا را افزوده و با قاشق مخلوط می‌کنیم و برنج زعفرانی را در این مواد می‌ریزیم.

ظرف نشکنی را کاملا چرب می‌کنیم و از مواد برنج و زرده تخم‌مرغ مقداری کف ظرف می‌ریزیم، با پشت قاشق فشرده می‌کنیم و بعد مواد گوشتی یک لایه روی سطح برنج ریخته و دوباره مابقی برنج را می‌ریزیم و سطح آن را صاف می‌کنیم. کره آب شده را روی سطح برنج می‌ریزیم. روی آن را با فویل می‌پوشانیم و روی فویل را چند سوراخ ایجاد می‌کنیم. در فر گرم شده از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم، ولی بعد از ۴۰ دقیقه به آن نگاه می‌کنیم اگر ته آن برشته شد، آماده است.

 نکته

اگر از فیله مرغ استفاده کردید هنگام تفت دادن به آن نمک و فلفل بزنید، اما اگر از فیله گوشت استفاده کردید، هنگام تفت دادن فقط فلفل اضافه کنید. نمک غذا را بعد از مخلوط کردن مواد با هم در انتها اضافه می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top