پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

ته چین هویج وگوشت

مواد اولیه :


گوشت چرخ‌کرده                                                                                     ۲۵۰ گرم

 هویج بزرگ رنده شده                                                                                                       دو عدد

 پیاز                                                                                                        یک عدد

 جعفری                                                                                                          ۱۰۰ گرم

 قارچ اسلایس شده                                                                                                    ۲۵۰ گرم

 برنج                                                                                                    سه پیمانه

 روغن،  نمک و فلفل                                                                                                                 به میزان لازم

 پوره گوجه‌فرنگی                                                                                                             یک و نیم پیمانه

طرز تهیه

پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را به آن افزوده و خوب تفت می‌دهیم، نمک و فلفل می‌زنیم و پوره گوجه‌فرنگی را هم اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزند. در انتها جعفری خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

هویج را جداگانه با کمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شود، (می‌توانید مقداری محلول زعفران به آن اضافه کنید). قارچ اسلایس شده را جداگانه با کمی روغن یا کره تفت می‌دهیم. برنج را به صورت کته می‌پزیم. در کف یک ظرف مخلوط گوشت را می‌ریزیم و صاف می‌کنیم، بعد هویج تفت داده شده و قارچ را می‌ریزیم و در انتها برنج کته شده را ریخته و خوب پرس می‌کنیم، سپس ظرف موردنظر را روی آن قرار می‌دهیم و آن را برمی‌گردانیم.


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top