پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

ته چین هویج پلو جوجه

 


مواد اولیه :


جوجه                                                   یک عدد

 برنج آبکشی شده                                       دو پیمانه

 زعفران حل شده                          دو قاشق سوپخوری

 پیاز سرخ شده                                       دو عدد

 هویج خلال و سرخ شده                        یک پیمانه

 زیره                                       یک قاشق سوپخوری

 دارچین                                       یک قاشق سوپخوری

 کشمش پلویی                                        ۴/۱پیمانه

 نمک و فلفل                                       به میزان لازم

 روغن                                                   به میزان لازم

طرز تهیه:

جوجه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی‌ تفت می‌‌دهیم تا طلایی شود. نمک و فلفل را نیز اضافه می‌‌کنیم، در قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و جوجه را در کف قابلمه می‌‌گذاریم و مقداری برنج آبکش شده را با زعفران مخلوط کرده روی جوجه می‌‌ریزیم. بعد روی برنج را با هویج و پیاز سرخ شده می‌‌پوشانیم، همین کار را تا انتها ادامه می‌‌دهیم. زیره و دارچین را نیز لابه‌لای برنج می‌‌ریزیم تا زمانی که برنج دم بکشد، پس از دم کشیدن، برنج را در ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم. ته‌چین را با برنج زعفرانی، کشمش سرخ شده و هویج تزیین می‌‌کنیم. می‌‌توانید این غذا را با ماست یا ترشی سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top