شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

ته چین کشمش و الو

مواد اولیه :



 برنج                                                                  پنج پیمانه

 پیاز ریز                                                                ۳۰۰ گرم

پیاز داغ                                                چهارقاشق سوپخوری

 زردچوبه                               یک قاشق سوپخوری

آلو بخارا                                                                     ۷۰ گرم

 کشمش پلویی                                  یک پیمانه

 کره                                         چهار قاشق سوپخوری

 روغن مایع                            چهار قاشق سوپخوری

 نمک                                                                 به میزان لازم

طرز تهیه

برنج را شسته و با نمک یک ساعت خیس می‌کنیم. در این فاصله آلو و کشمش را شسته، در تابه‌ای روغن و کره را ریخته، سپس هر کدام را جداگانه در تابه کمی تفت می‌دهیم و پس از آن روغن اضافی را در کاسه‌ای می‌ریزیم. پیاز‌های ریز را پوست کنده و کنار می‌گذاریم. آب را جوش آورده، برنج و زردچوبه را در آب جوش ریخته، وقتی که نرم شد، در آبکش ریخته تا آب آن برود. کف قابلمه نچسبی که گنجایش برنج را داشته باشد روغن بجا مانده از تفت دادن آلو و کشمش را ریخته و کمی زردچوبه اضافه می‌‌کنیم، حالا پیازهای ریز را کف قابلمه چیده و روی آن برنج آبکش شده را همراه با پیاز داغ می‌ریزیم. آلو و کشمش را نیز بصورت یک لایه وسط برنج قرار می‌‌دهیم. در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار داده تا برنج بخار کند، سپس کمی روغن روی برنج می‌‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌‌کنیم تا برنج دم بکشد.

نکته:

مکش از غذاهای استان ایلام و کردستان است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top