یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

توپک های فندقی دارچین

مواد اولیه :



مارگارین                                                  ۲۰۰ گرم

شکر                                    ۶۵ گرم

آرد                                     ۲۲۰ گرم

وانیل                  ۴/۱قاشق چایخوری

فندق خردشده                     ۲۱۰ گرم

مواد لازم برای رویه

دارچین              سه قاشق سوپخوری

پودر شکر                            ۶۰ گرم

طرز تهیه

مارگارین، شکر و آرد را در ظـرفی با هم مخلوط کرده، وانیل را افزوده و هم می‌زنیم. در انتها فندق را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. از خمیر توپ‌هایی به اندازه فندق برداشته، در دست گرد می‌کنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده‌ایم، می‌چینیم و آن را در فر از قبل گرم شده، با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم.

دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط کرده، وقتی شیرینی را از فر درآوردیم به صورت داغ و گرم در مخلوط دارچین غلتانده و سرو می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top