مواد اولیه :
خرما ۲۵۰ گرم
آب پرتقال تازه چهار قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق سوپخوری
دارچین دو قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده یک قاشق مرباخوری
پودر پسته و نارگیل برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
خرما را شسته و هسته و پوست آن را گرفته و خشک میکنیم تا آب نداشته باشد. تمام مواد را در میکسر میریزیم تا مخلوط شود. سپس این مواد را به صورت گلولههای کوچک در آورده و در پودر نارگیل یا پسته غلتانده در دیس میچینیم. میتوانید توپهای خرما را به تعداد زیاد برای مراسم ختم یا شب جمعه یا مراسم افطاری و سفرههای مذهبی درست کنید. برای تزیین، از پودر کنجد و گردو هم میتوانید استفاده کنید.