شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

توپ های خرما

مواد اولیه :


خرما                                                                    ۲۵۰ گرم

 آب پرتقال تازه                                    چهار قاشق غذاخوری

 عسل                                    یک قاشق سوپخوری

 دارچین                                    دو قاشق غذاخوری

 گردوی خرد شده                                    یک قاشق مرباخوری

 پودر پسته و نارگیل برای تزیین                      به میزان لازم

طرز تهیه:

خرما را شسته و هسته و پوست آن را گرفته و خشک می‌‌کنیم تا آب نداشته باشد. تمام مواد را در میکسر می‌‌ریزیم تا مخلوط شود. سپس این مواد را به صورت گلوله‌های کوچک در آورده و در پودر نارگیل یا پسته غلتانده در دیس می‌چینیم. می‌توانید توپ‌های خرما را به تعداد زیاد برای مراسم ختم یا شب جمعه یا مراسم افطاری و سفره‌های مذهبی درست کنید. برای تزیین، از پودر کنجد و گردو هم می‌توانید استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top