جمعه , ۲۸ شهریور ۱۳۹۹

جدول زمان نگهداری انواع گوشت

گوشت

 

 

بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یک بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیکی پلی‌اتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد است.

برودت فریزر منظور دمای ۱۸- درجه سانتی‌گراد است.

 

 

نحوه و زمان نگهداری فرآورده‌های خام دامی

 

نام فرآورده و شکل عرضه شرایط نگهداری
عمر ماندگاری
گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال ۳ روز
گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی در خلا برودت یخچال ۵ روز
گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال ۷ روز
گوشت قرمز منجمد، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر ۹ ماه
گوشت قرمز چرخ‌کرده تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال ۲ روز
گوشت قرمز چرخ‌کرده منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر ۳ ماه
گوشت سفید (مرغ) تازه، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال ۳ روز
گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی در خلا برودت یخچال ۵ روز
گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال ۷ روز
گوشت سفید منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر ۱۲ماه
ماهی شکم خالی تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال ۳ روز
ماهی شکم خالی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر ۶ ماه
میگو تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال ۳ روز
میگو منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر ۱۲ماه
آلایش خوراکی گاو و گوسفند تازه، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال ۲ روز
آلایش خوراکی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر ۴ ماه
آلایش خوراکی مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال ۲ روز
آلایش خوراکی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر ۳ ماه
تخم‌مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال ۱ ماه

 

 

 

بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یک بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیکی پلی‌اتیلن است.

 

برودت یخچال منظور دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد است.

 

برودت فریزر منظور دمای ۱۸- درجه سانتی‌گراد است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top