دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

جعفری پلو

مواد لازم:
برنج= ۵۰۰ گرم یا دو و نیم پمیانه
نمک برای خیس کردن برنج = یک چهارم پیمانه
گوشت سینه مرغ= ۴۰۰ گرم ( حدوداً )
نمک برای پخت مرغ= ۱ قاشق چایخوری
زعفران ساییده = نصف قاشق چاخوری
برگ بو = ۱ عدد
سیر =۱ حبه
آب = ۲ پیمانه
پیاز رنده شده= ۱ عدد
روغن محلی یا کره = ۴ قاشق سوپخوری یا ۶۰ گرم
کشمش سیاه = ۷۵ گرم یا نصف پیمانه
چاشنی ( ادویه ۷ تایی ) = نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه= ۱ قاشق چایخوری
جعفری پاک کرده و ریز خرد شده= ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
برنج را پاک کنید و در کاسه ای بریزید و با آب بشویید تا اب آن زلال شود ( زمانی که برنج را خیس کردید باید حدود ۴ انگشت روی آن آب قرار بگیرد ) سپس برنج را با یک چهام پیمانه نمک خیس کنید .
مرغ را با نمک ، زعفران ، برگ بو ، سیر و ۲ پیمانه آب بپزید تا آب مرغ کاملا به خوردش برود .
سپس استخوان های مرغ را بگیرید و آن را ریش ریش کنید . پیاز را با کره تفت دهید تا طلایی شود گوشت مرغ ریش شده را داخل پیاز بریزید و کمی تفت دهید . کشمش پاک کرده را بشویید و با مرغ و پایز کمی تفت دهید .
در آخر ، ادویه ، فلفل سیاه و جعفری ا ینز با تمام مواد خوب تفت دهید . سپس برنج را به روش چلوی ساده آبکش کنید و( قابلمه ای را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید سپس برنج را داخل آب در حال جوش بریزید و اجازهدهید برنج بجوشد تا نرم شود ، سپس آن را در آبکش ریخته و آب سرد روی آن بگیرید )
مایه مرغ را لا به لای پلو بدهید و پلو را دم کنید . سپس آن را در دیس بکشید و سرو کنید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top