مواد اولیه :
پیاز یک عدد
برنج دو پیمانه
کنسرو مخلوط سبزیجات یک قوطی
فلفل دلمهای قرمز یک عدد
روغن زیتون و کره به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن زیتون و کره تفت میدهیم، وقتی که سبک شد فلفل دلمهای را نیز نگینی خرد کرده و به آن اضافه میکنیم. کنسرو مخلوط سبزیجات را نیز به مواد افزوده و در صورت دلخواه از کمی ادویه برای طعم دادن به آن استفاده میکنیم. مواد را با برنج آبکش شده مخلوط و آن را دم کرده، سپس پلو را با مرغ سرو میکنیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ
مرغ تکهای سه عدد
کره ۲۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر چهار حبه
پوره گوجهفرنگی ۴۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۵۰ گرم
آب مرغ ۵۰۰ میلیلیتر
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه مرغ
تکههای مرغ را به مقداری نمک و زردچوبه آغشته کرده و درون کره تفت میدهیم.
پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در یک تابه با روغن تفت میدهیم تا سبک شود. سیرها را نیز له کرده کمی زردچوبه، فلفل و آویشن به آن میافزاییم. این مواد را همراه تکههای مرغ سرخ شده و پوره گوجهفرنگی درون ظرف مناسبی ریخته و آب مرغ را تا حدی که روی مرغها را بگیرد به آن اضافه میکنیم. روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا پخته و برشته شود، در آخر جعفری را نیز به این غذا اضافه میکنیم.