پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

حلقه گیس باف دارچینی

مواد اولیه :


آرد قنادی                                                                                               دو پیمانه

 نمک                                                                  نصف قاشق چایخوری

 شیر ولرم                                                                                            نصف پیمانه

 مایه خمیر                                                                                      دو قاشق سوپخوری

 کره آب شده                                                                                 چهار قاشق سوپخوری

 زرده تخم‌مرغ                                                                                             یک عدد

 شکر                                                                                   یک قاشق سوپخوری

مواد لازم داخل خمیر

 کره نرم شده                                                                                             ۴/۱ پیمانه

 شکر                                                                               چهار الی پنج قاشق سوپخوری

 دارچین                                                                                    سه قاشق چایخوری


طرز تهیه

در کاسه‌ای شیر را با مایه خمیر و شکر مخلوط کرده تا مایه خمیر فعال شده و پف کند، سپس زرده تخم‌مرغ و کره آب شده را افزوده و با همزن بالونی مخلوط می‌کنیم. آرد را با نمک در کاسه‌ای الک کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیری حاصل شود که به دست تمیز نچسبد. خمیر را روی سطح آردپاشی شده یکی، دو دقیقه ورز می‌دهیم، سپس در کاسه‌ای بزرگ که بهتر است چرب شده باشد قرار داده، روی آن را می‌‌پوشانیم و در جای گرم یک ساعت استراحت می‌دهیم.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و سینی فر را چرب می‌کنیم. خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به صورت مستطیل به قطر یک سانتی‌متر باز کرده و با برس روی آن کره می‌مالیم. دارچین و شکر را مخلوط کرده و روی خمیر می‌پاشیم. خمیر را از طول رول کرده، سپس با یک چاقوی تیز رول را از طول برش داده تا به صورت دو نوار که وسط آنها راه راه است شود. نوارها را از پشت خمیری به هم نزدیک کرده، قسمت بالا را به هم چسبانده، سپس به دور هم می‌تابانیم، طوری که طرف باز خمیر به بیرون باشد. حالا دو سر پیچ را به هم وصل کرده تا به شکل حلقه در آید. حلقه را به سینی فر منتقل کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر می‌پزیم، پس از آن حرارت را به ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد کاهش داده، مجددا ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر  می‌گذاریم تا بپزد.

نکـته:

 می‌توانید در صورت دلخواه روی حلقه گیس‌باف دارچینی را با انواع آیسینگ‌ها icing تزیین کنید.

هنگام رول کردن خمیر، آردهای اضافی پشت خمیر را با برس پاک کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top