یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

حلوای دو رنگ

مواد اولیه :


  • آرد دو پیمانه
  • پودر شکر یک پیمانه
  • کره آب شده ۲۰۰ گرم
  • هل ساییده شده یک قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
  • پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم

 طرز تهیه:

با توجه به فرارسیدن ایام محرم و عزاداری‌ها تصمیم گرفتم یک حلوای خوشمزه و البته متفاوت را به شما عزیزان آموزش دهم و امیدوارم خوشتان بیاید. آرد را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود. سپس حرارت را خاموش می‌کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد. پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می‌دهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می‌‌کنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می‌کنیم. حلوا را در یخچال می‌گذاریم تا ببندد سپس در قالب برش می‌زنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top