چهارشنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۹

حلوا اجیلی

مواد اولیه :



آرد نخودچی                                                                                 ۲۵۰ گرم

 روغن جامد                                                                                           ۱۲۵ گرم

 پودر قند                                                                                           ۱۲۵ گرم

 پودر هل                                                                                           یک قاشق چایخوری

 گردو خرد شده                                                                                            ۳/۱پیمانه

 خلال پسته                                                                                           ۳/۱پیمانه

طرز تهیه

آرد نخودچی را داخل تابه ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را الک می‌کنیم. روغن را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم و پس از خوب مخلوط کردن می‌گذاریم تا کمی از حرارت آن کم شود، سپس روی سطح صافی حلوا را پهن کرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌کشیم تا خشکبار در خمیر حلوا فرو رود، بعد قالب زده و در ظرف موردنظر می‌چینیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top