- آرد ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
- زرده تخممرغ پنج عدد
- ماست پرچرب یک پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
مواد لازم برای شهد:
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۴۰۰ میلیگرم
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
زعفران دمکرده یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای میانی:
مغز گردوی آسیابشده (خرد شده) ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
پودر هل یک قاشق سوپخوری
پودر گلسرخ یک قاشق سوپخوری
پودردارچین یک قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای روی خمیر:
زرده تخممرغ یک عدد
شیر نصف پیمانه
روغنمایع نصف پیمانه
طرز تهیه خمیر:
۱- داخل ظرفی آرد را الک کرده، وسط آن را گود کنید و زرده تخممرغ، ماست پرچرب، روغنمایع را آرامآرام ریخته و مخلوط کرده، تا خمیر صاف و یکدستی به دست آورید.
۲- مواد میانی خمیر را باهم مخلوط کنید.
۳- خمیر را با تیرک، خیلی نازک بازکرده (۳ ورق)
۴- ورق اول را داخل سینی گرد با قطر ۳۰ سانتیمتر چرب شده، پهن کنید.
۵- ورق دوم را هم روی ورق اول، به حالت چروکی پهن کنید.
۶- روی ورق دوم مخلوط میانی را پخش کنید.
۷- ورق سوم را به حالت چروکی، روی مواد باز کنید.
۸- مخلوط زرده تخممرغ و روغن مایع را روی خمیر رویی مالیده، داخل فر گرم شده با دمای ۳۵۰ فارنهایت یا ۷۵ درجه سانتیگراد در طبقه وسط، تا زمانی که طلایی شود، بپزید.
۹- بعد از پخت، شربت ولرم را رویش بریزید.
طرز پخت شربت:
شکر و آب را داخل قابلمهای ریخته، آنگاه روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شربت دو، سه جوش بزند، سپس، آبلیمو را اضافه کرده، بعد از یک جوش آن را از روی حرارت برداشته و زعفران دمکرده را روی آن بریزید.