مواد اولیه :
کره ۳۵ گرم
شیر ۴۰ میلیلیتر
پودرقند ۴۰ گرم
زرده تخممرغ یک عدد
خرما ۲۰ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
گردو پنج عدد
وانیل ۸/۱قاشق چایخوری
زعفران غلیظ یک قاشق مرباخوری
سس شکلاتی و پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه:
کره را روی حرارت غیرمستقیم یا در مایکروویو ذوب کرده و با پودرقند هم میزنیم. زرده تخممرغ را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس شیر را داغ کرده و به همراه زعفران و وانیل به مواد اضافه مینماییم و با همزن دستی هم زده سپس آرد را در چند مرحله افزوده و مواد را دو دقیقه ورز میدهیم تا خمیر حاصله به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم. هسته خرماها را جدا کرده و هر گردو را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و هر از گردوها را درون یک خرما میگذاریم. سپس روی یک سطح صاف آرد پاشیده و خمیر آماده شده را با وردنه روی آن پهن میکنیم و به صورت مستطیلهای ۱۰×۷ سانتیمتری برش میزنیم. خرما را روی خمیر مستطیل شکل قرار داده و رول میکنیم. دو سر خمیر را با دست به صورت شکلات پیچیده و شکل میدهیم. روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و خرماهای شکلاتی را روی آن میچینم و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدهیم. بعد از پخت روی آنها را با سس شکلاتی و پودر پسته تزیین مینماییم.
نکته:
بهتر است پودرقند و آرد را الک نماییم چون باعث نرم و لطیفتر شدن خمیر میشود.
میتوانیم یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو به خمیر اضافه کرده و به جای خمیر زعفرانی، خمیر شکلاتی داشته باشیم.