سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

خرمای شکلاتی

مواد اولیه :


 کره                                                                            ۳۵ گرم

 شیر                                                                                     ۴۰ میلی‌لیتر

 پودرقند                                                                                  ۴۰ گرم

 زرده تخم‌مرغ                                                                                          یک عدد

 خرما                                                                                             ۲۰ عدد

 آرد                                                                                      ۱۵۰ گرم

 گردو                                                                                      پنج عدد

 وانیل                                                                                       ۸/۱قاشق چایخوری

 زعفران غلیظ                                                                 یک قاشق مرباخوری

 سس شکلاتی و پودر پسته                                                    به میزان لازم


طرز تهیه:

کره را روی حرارت غیرمستقیم یا در مایکروویو ذوب کرده و با پودرقند هم می‌زنیم. زرده تخم‌مرغ را نیز اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس شیر را داغ کرده و به همراه زعفران و وانیل به مواد اضافه می‌نماییم و با همزن دستی هم زده سپس آرد را در چند مرحله افزوده و مواد را دو دقیقه ورز می‌دهیم تا خمیر حاصله به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. هسته خرماها را جدا کرده و هر گردو را به چهار قسمت تقسیم می‌‌کنیم و هر  از گردوها را درون یک خرما می‌گذاریم. سپس روی یک سطح صاف آرد پاشیده و خمیر آماده شده را با وردنه روی آن پهن می‌کنیم و به صورت مستطیل‌های ۱۰×۷ سانتی‌متری برش می‌زنیم. خرما را روی خمیر مستطیل شکل قرار داده و رول می‌کنیم. دو سر خمیر را با دست به صورت شکلات پیچیده و شکل می‌دهیم. روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و خرماهای شکلاتی را روی آن می‌‌چینم و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از پخت روی آنها را با سس شکلاتی و پودر پسته تزیین می‌نماییم.

نکته:

بهتر است پودرقند و آرد را الک نماییم چون باعث نرم‌ و لطیف‌تر شدن خمیر می‌شود.

می‌توانیم یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو به خمیر اضافه کرده و به جای خمیر زعفرانی، خمیر شکلاتی داشته باشیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top