یکشنبه , ۲ آبان ۱۴۰۰

خلال پلو دامغانی

مواد لازم:
برنج آبکش شده=۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده قلقلی=۳۰۰ گرم
خلال هویج = ۲۰۰ گرم
خلال پرتقال=۵۰ گرم
خلال پسته =۱۰۰ گرم
خلال بادام=۲۰۰ گرم
شکر = ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط= ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ=۲ قاشق غذاخوری
روغن حیوانی =۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، ادویه= به میزان لازم
طرزتهیه:
* گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه و نمک مخلوط کرده کاملاً ورز دهید و از آن قلقلی های کوچک تهیه کنید و در روغن تفت دهید.

* سپس آن‌ها را با نصف پیمانه آب روی حرارت ملایم بپزید.

* در آخر برنج دم کرده را در دیس کشیده و روی آن را با خلال‌های آماده و کوفته قلقلی تزئین نمایید.

تهیه خلال پرتقال
۱۰۰ گرم خلال پرتقال را با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید پس از ده دقیقه جوشیدن آن را آبکش نموده و مجدداً با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید. این عمل را سه مرتبه تکرار کنید و در مرحله چهارم ۲۰۰ گرم شکر را با ۱ پیمانه آب اضافه کرده و هنگامی که شربت کمی غلیظ شد شعله را خاموش نمایید.
خلال بادام
بادام‌ها را نیم ساعت در آب جوش خیس نموده و سپس با مقداری روغن سرخ کنید.
خلال پسته
بهتر است به مدت نیم ساعت با ۳ قاشق گلاب خیس کرده و آن را سرخ نکنید و به همان صورت روی برنج استفاده نمایید.
خلال هویج
می‌توانید هویج‌ها را آب‌پز کرده، سپس به سلیقه خودتان آن‌ها را خلال کنید و با کمی روغن تفت دهید.
پیاز
پیازها را نیز به صورت هلالی خلال نموده و در ظرفی که روغن داغ کرده‌اید، آن‌ها را سرخ کنید. توجه داشته باشید که هرچه روغن بیشتر و حرارت کمی تند باشد، پیاز داغ شما عسلی‌تر شده و رنگ بهتری خواهد داشت. پس از سرخ شدن حتماً پیاز داغ‌ها را درون یک آبکش فلزی یا حوله کاغذی قرار دهید تا هم روغن اضافی آن گرفته شود و هم پیاز داغ برشته تر شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top