بیش از ۲۰۰نوع فلفل وجود دارد از جمله زرد، سبز، قرمز و سیاه که برخی از آن ها ملایم و برخی تند است. گفته می شود که مصرف زیاد این ادویه که رفلاکس معده را افزایش می دهد، برای معده و کبد مضر است و همچنین ناراحتی پوستی ایجاد می کند اما مصرف به اندازه فلفل مفید است که در ادامه مطلب به بخشی از خواص آن اشاره می شود.
فواید فلفل
– کاهش دهنده میزان قندخون است.
– از لخته شدن خون پیشگیری می کند.
– کپساسین موجود آن در درمان آرتریت، کمردرد و … موثر است.
– ماده ای موجود در فلفل با افزایش تولید اسیدهیدروکلریدریک، قدرت هضم را بهبود می بخشد و مشکل نفخ را برطرف می کند.
– گردش خون را افزایش می دهد و ضربان قلب را بالا می برد. با رقیق کردن خون از سکته پیشگیری می کند.
– مصرف فلفل از گرمازدگی نیز پیشگیری می کند.
– کپساسین موجود در آن، سلول های سرطانی بدن را از بین می برد.
– با سوزندان چربی، در کاهش وزن موثر است. همچنین غنی از کلسیم است.