چهارشنبه , ۷ آبان ۱۳۹۹

خوراک سه طبقه

مواد لازم برای ۶ نفر :
گوشت فیله گوساله= نیم کیلو
روغن زیتون= مقداری
نمک ، فلفل ، زردچوبه= به میزان لازم
مرغ چرخ کرده= نیم کیلو
زیره= کمی
محلول زعفران= به مقدار لازم
سیب زمینی= ۵ عدد ، متوسط، پخته شده
شیر=۱۰۰ میلی لیتر
کره= به میزان لازم
گوجه فرنگی= ۴ تا ۵ عدد، نگینی خرد شده
فلفل دلمه ای= ۲ عدد
پودر آویشن= به مقدار لازم
جعفری= به مقدار لازم ، ساطوری
لوبیا سبز=۲۵۰ گرم
هویج= ۲۵۰ گرم
آرد= ۲ قاشق چایخوری
آب گوشت= به میزان لازم
آب لیموترش تازه= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا فیله گوساله را به صورت مکعبی شکل ریز برش دهید . در کمی روغن زیتون با نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید. گوشت مرغ چرخ کرده را هم نیز جداگانه تفت داده و به آن زیره و محلول زعفران اضافه کنید. پوست سیب زمینی ها را جدا و با شیر و کره به شکل پوره در بیاورید . گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را در کمی روغن زیتون تفت داده و به آن کمی نمک ، فلفل ، پودر آویشن و جعفری اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید حدود ۸ دقیقه بپزد. با کمک یک قالب حلقه ای شکل ابتدا مایه ی گوشت (فیله ی گوساله ) را در قالب ریخته ، ردیف دوم را با مخلوط گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و ردیف آخر پوره را در قالب بریزید و قالب را بردارید . لوبیا سبز و هویج را نیز با آب و نمک به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و در اطراف غذا بگذارید و نوش جان کنید. می توانید به صورت یکی در میان از مایه ی گوشت و مرغ در ردیف اول استفاده کنید.
برای تهیه سس :
گوجه فرنگی ها را خرد کرده و با کره تفت دهید .سپس آرد ذرت را اضافه هم بزنید . آب گوشت را به تدریج افزوده ، نمک ،فلفل را اضافه و برای ۱۵ دقیقه بپزید ، اواخر طبخ آب لیموترش تازه را اضافه کنید و در کنار غذا سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top