▪ ماهی به اندازه دلخواه (دو کیلو تا دوکیلو و نیم)
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ سیر: ۶ عدد
▪ گوجه فرنگی: ۲ عدد
▪ مرزه خشک: به مقدار کافی
▪ شوید و جعفری: به مقدار کافی
▪ زعفران: به مقدار کم
▪ روغن زیتون: به مقدار کافی
▪ نان سفید یا نان جو حلقه حلقه شده: به مقدار کافینمک و فلفل: به مقدار کافی
▪ جعفری خرد شده برای تزیین
● طرز تهیه:
ماهی را تمیز و خرد کنید پیاز را پوست بگیرید وخرد کنید سیر را نیز پوست بگیرید و له کنید، گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و خرد کنید و همه را درظرفی بریزید و کمی شوید و جعفری و مرزهخشک به آن اضافه کنید. ماهی خرد شده رابیفزایید و نصف لیوان روغن زیتون روی آنبریزید و با قاشق کمی مخلوط کنید و بگذاریدچهار تا پنج ساعت در یخچال بماند. مقداریآبجوش روی این مخلوط بریزید به طوری کهروی آن را بگیرید کمی نمک و فلفل بزنید،زعفران را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید وحرارت آن را زیاد کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزدبعد از روی حرارت بردارید و ماهی را جدا کنید ودر ظرفی بریزید و آب ماهی را هم صاف کنید.
حلقههای نان را در ظرف مخصوص قرار دهید وآب ماهی را روی آن بریزید کمی جعفری خردشده روی آن بپاشید و بعد سرو کنید.
برچسب زده شده با :آموزش انواع غذاها خوراك فيله ماهي خوراك ماهي با سير شیرماهی کبابی طعم خوش جنوبی فيله ماهي انگليسي ماهي كبابي ماهی سوف یا سفید ماهی کباب بندری ماهی کباب بندری جنوبی ماهی کباب بندری طعم خوش جنوبی ماهی کبابی