یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

خوراک میگو با گوجه‌فرنگی

مواد لازم:
پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد
زنجبیل تازه رنده‌شده= یک قاشق چایخوری
سیر تازه له‌شده و نمک و فلفل= یک قاشق چایخوری
فلفل دلمه‌ای سبز =یک عدد
آبلیمو =دو قاشق غذاخوری
میگو= ۳۵۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیری در آید. روغن را در تابه گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنید. گوجه‌فرنگی خرد شده، رب گوجه‌فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. میگوها را در تابه بریزید ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته‌ و سالاد سبز تازه سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top