یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

خوراک اسفناج و گردن با برنج

مواد اولیه :

  • برنج دو لیوان
  • اسفناج و گشنیز پاک‌شده، شسته و خرد شده نیم‌کیلو
  • آب مرغ دو لیوان
  • آب و نمک به میزان لازم
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • اسکلت، بال و گردن مرغ نیم‌کیلو (برای تهیه آب مرغ)

طرز تهیه:

ابتدا اسکلت، بال و گردن مرغ را با پیاز خرد شده و کمی نمک و سه لیوان آب روی حرارت بگذارید تا خوب پخته شود و آب به دست آمده از آن را صاف کرده و کنار بگذارید.

برنج را با کره و آب مرغ به دست آمده و سبزی‌های خرد شده روی حرارت بگذارید تا آب مرغ جذب برنج شود و برنج و سبزی‌ها با آب مرغ نرم و پخته شود. در این غذا لازم نیست برنج کشیده و قد بلند شود بلکه باید به صورت کته یا دمی در آید. این غذا بسیار مقوی است و برای بیماری آبله‌مرغان و زونا به ویژه در اوایل بیماری بسیار مفید است.

در غذاهای مخصوص بیماران آبله‌مرغان و زونا از ادویه، فلفل و موادغذایی با طبع گرم و محرک از جمله؛ گردو، خرما و زنجبیل و غیره استفاده نکنید به ویژه در اوایل دوران بیماری. لذا بهتر است از موادغذایی با طبع سر مانند؛ اسفناج، گشنیز، برنج، ماست، لیموشیرین و هندوانه به کار برید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top