چهارشنبه , ۳۱ شهریور ۱۴۰۰

خوراک بیف اسپایسی

مواد لازم:
گوشت گوساله= ۳۵۰ گرم
کلم بروکلی و گل کلم خردشده و جوانه شبدر= از هر کدام یک پیمانه
فلفل دلمه‌ای و پیاز= از هر کدام یک عدد
فلفل قرمز تند =سه عدد
فلفل =یک قاشق سوپخوری
سس باربیکیو و سس سویا و روغن زیتون= از هر کدام سه قاشق سوپخوری
نمک، آویشن و پودر سیر= به میزان لازم
قارچ خردشده= یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت نوارهای باریکی خرد کرده و آن را با پودر سیر و پیاز بپزید. قارچ و فلفل دلمه‌ای رنگی را جداگانه تفت دهید. گل کلم و کلم بروکلی را هم بخارپز کنید. یا آنها را در آب و نمک به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
سپس در تابه‌ای همه مواد را با هم مخلوط کرده جوانه شبدر را به آن اضافه کنید. ادویه‌ها و روغن زیتون را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی مواد بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید با حرارت ملایم بپزد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با فلفل تند قرمز تزئین کرده و سرو کنید.
نکته:
۱- می‌توان از جوانه گندم یا جوانه ماش هم استفاده کرد. (یا در صورت دلخواه جوانه را حذف نمود.)
۲- این غذا بسیار تند است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top