سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

خوراک بیف ویستاول

موادلازم:
گوشت فیله گوساله= ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه‌شده= ۱۰۰ گرم
آرد سفید= یک قاشق غذاخوری
پیاز خردشده =دو عدد
سویا سس= چهار قاشق غذاخوری
کره =۱۵ گرم
کنسرو ذرت =یک عدد
سبزی معطر= دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی پخته‌شده و روغن =از هر کدام ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل =به میزان لازم
آب =یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فیله را به صورت خلالی خرد می‌‌کنیم و در سویا سس به مدت دو ساعت قرار می‌‌دهیم. پیاز را در روغن تفت داده سپس فیله، قارچ و سبزی را اضافه می‌‌کنیم، آرد را در کره تفت داده و به مواد فوق می‌‌افزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و می‌‌گذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد. در اواخر طبخ نخودفرنگی و ذرت پخته را اضافه می‌‌کنیم پس از چند جوش خوراک آماده سرو می‌‌باشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top