
مواد لازم:
زبان گوساله=۱عدد
پیاز متوسط=۲عدد
فلفل دلمه ای= ۲عدد
نمک و زرد چوبه= به مقدار لازم
برگ بو = به مقدار لازم
موادلازم برای سس:
قارچ= ۲۰۰ گرم
آرد= ۲ قاشق سوپخوری
کره= ۵۰ گرم
شیر = ۲ لیوان
طرز تهیه:
زبان را کاملا شسته و در قابلمه ی محتوی آب روی اجاق قرار داده ،اجازه دهید آب به جوش بیاید ،پس از کمی جوشیدن ،آن را در آبکش ریخته و مجددا در قابلمه زبان را قرار داده وآب ،پیاز،فلفل دلمه ای،نمک و ادویه به همراه زردچوبه و برگ بو را اضافه می کنیمو حدود ۴ ساعت می گذاریم تا بپزد.
پس از پختن زبان آن را از ظرف خارج کرده وآن را پوست می کنیم و برش زده و روی آن سس می ریزیم.
طرز تهیه سس:
ابتدا کره را با آرد تفت داده،سپس شیر را به آن اضافه کرده پس از جوشیدن مایه سس،قارچ خرد شده را به مواد بیفزائید ،به مدت ۱۰ دقیقه سس را روی حرارت ملایم قرار داده و بجوشانید.پس از خنک شدن سس را همراه با خوراک زبان میل نمائید.