- فیلهماهی بدون پوست و استخوان هرکدام به وزن ۲۰۰ گرم چهار عدد
- روغنزیتون سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سالاد گوجهفرنگی:
گوجهفرنگی خرد شده یک عدد
پیاز خلالی شده نصف عدد
فلفلقرمز تند خرد شده یک عدد
سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
برگ ریحان تازه و درشت ۱۵-۱۰ عدد
روغنزیتون یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفلسیاه به میزان لازم
طرز تهیه برای چهار نفر:
گوجهفرنگی، پیاز، فلفلقرمز و سرکه را در ظرفی مخلوط کنید. بعد برگهای ریحان را خرد کرده و به همراه روغنزیتون در سالاد بریزید و هم بزنید. سپس به سالاد نمک و فلفل بزنید و در آن را ببندید و ظرف را در یخچال بگذارید تا سه ساعت استراحت کند و مزهدار شود.
روی ماهیها نمک و فلفل بپاشید و به مدت هشت دقیقه روی حرارت ملایم در تابهای که از قبل چرب شده سرخ کنید. این ماهیها را به همراه سالاد گوجهفرنگی سرو کنید.