دوشنبه , ۱۰ آذر ۱۳۹۹

خوراک ماهی و قارچ

مواد لازم:
فیله ماهی=۲۰۰ گرم
پیاز و گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای= از هر کدام یک عدد
قارچ = شش عدد
نمک و فلفل و روغن زیتون = به میزان لازم
جعفری خردشده و رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری

* پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید.

* سپس قارچ خردشده را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازد.

* فلفل دلمه‌ای و ماهی خردشده را افزوده و تفت دهید.

* گوجه‌فرنگی را پوست کنده و خرد کنید، با نمک و فلفل به مواد اضافه نمایید.

* در انتها رب گوجه‌فرنگی و جعفری را افزوده و هم زده و کمی آب ریخته و اجازه دهید جا بیفتد یا در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top