سه شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۹

خوراک میگو با گوجه فرنگی

مواد لازم: پیاز متوسط=۳ عدد فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری نمک=۱ قاشق چایخوری پود فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری میگوی یخزده=۳۵۰ گرم روغن=۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی=۴۰۰ گرم گشنیز تازه برای تزئین طرز تهیه: ۱٫ با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید. ۲٫ زنجبیل،سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. آبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل خمیری در آید. ۳٫ میگوها را در ظرف آب سردی قرار داده و کنار بگذارید تا یخش باز شود. آن را کاملا خشک کنید. ۴٫ روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود. ۵٫ مخلوط ادویه را به پیاز افزوده حرارت را کم کنید و بپزید و به مدت سه دقیقه به هم بزنید و خوب مخلوط کنید. ۶٫ گوجه فرنگی را خرد کرده و به آن افزوده و سپس رب گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت ۷-۵ دقیقه بپزید و گاهگاهی بهم بزنید. ۷٫ میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و ده دقیقه بپزید،گاهگاهی بهم بزنید. آنرا با گشنیز تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه صرف کنید.(نوش جانتان)

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top