یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

خوراک میگو با گوجه فرنگی

مواد لازم:
پیاز متوسط=۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پود فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
میگوی یخزده=۳۵۰ گرم
روغن=۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=۴۰۰ گرم
گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه:
۱٫ با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید.
۲٫ زنجبیل،سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. آبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل خمیری در آید.
۳٫ میگوها را در ظرف آب سردی قرار داده و کنار بگذارید تا یخش باز شود. آن را کاملا خشک کنید.
۴٫ روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
۵٫ مخلوط ادویه را به پیاز افزوده حرارت را کم کنید و بپزید و به مدت سه دقیقه به هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
۶٫ گوجه فرنگی را خرد کرده و به آن افزوده و سپس رب گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت ۷-۵ دقیقه بپزید و گاهگاهی بهم بزنید.
۷٫ میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و ده دقیقه بپزید،گاهگاهی بهم بزنید. آنرا با گشنیز تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه صرف کنید.(نوش جانتان)

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top