شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

خوراک گردن

موادلازم:
گردن گوسفند =یک عدد
پیاز بزرگ= یک عدد
ادویه کاری،زردچوبه،نمک و فلفل= به میزان لازم
گردن را تمیز کرده، شسته و به صورت کامل در قابلمه می گذاریم.
پیاز را خرد نموده و در ظرف می ریزیم
گردن را به همراه زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه و یک لیتر آب می پزیم.
گوشت گردن نباید له شود.

بعد از اتمام طبخ با توجه به ذائقه خودتان به آن کمی آبلیمو اضافه کنید.
خوراک گردن با برنج میل می شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top