سه شنبه , ۱ مهر ۱۳۹۹

خوراک گوشت با سس سفید

مواد لازم:
ماهیچه گوساله = یک عدد ( معادل ۵۰۰ گرم )
برگ بو = دو عدد
دارچین= یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
پیاز درشت=۱ عدد
هویج= ۲ تا ۳ عدد
سیب زمینی= ۲ عدد
مرزه خشک=۱ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی= برای تزیین
سس سفید= یک و نیم فنجان
روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را حلقه حلقه کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید. سپس ماهیچه را به شکل درسته درون ظرف قرار داده و پس از مختصر تفت دادن، به میزان ۳ لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت زیر ظرف را زیاد کنید تا آب جوش آید. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید، دو عدد برگ بو را داخل غذا بیاندازید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزد.
در انتهای زمان پخت هویج ها را پوست کنده و به اندازه و شکل دلخواه خرد کرده و داخل ظرف حاوی گوشت بریزید تا با آب گوشت بپزد.
در حالی که هویج ها در حال پختن است، سیب زمینی ها را پس از پوست کندن به شکل ورقه ورقه خرد کنید و در سینی فر بچینید، به وسیله یک برس روی سیب زمینی ها را کمی روغن بمالید، نمک و فلفل زده و کمی روی آنها پودر مرزه بپاشید و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید. برای کبابی شدن سیب زمینی ها از حرارت گریل یا کباب پز فر استفاده کنید.
پس از پخت هویج و گوشت، از روی حرارت بردارید، گوشت را به وسیله یک چاقوی تیز به صورت ورقه ورقه خرد کنید. ضخامت ورقه های گوشت حدود یک سانتی متر خواهد بود.
برای سرو غذا، ابتدا گوشت های ورقه شده را مطابق با سلیقه در ظرف بچینید و از هویج پخته شده و سیب زمینی برای دورچین این غذا استفاده کنید. و در آخر سس سفید را روی گوشت بریزید و با نخود فرنگی و جعفری خرد شده تزیین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top