شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

خوراک گوشت گاو و کرفس

این یک غذای چینی است. در این غذا از سس سویا استفاده می شود که نوعی سس تخمیر شده است که از سویا، غلات برشته شده، آب و نمک تهیه می شود. معمولاً در غذاهای آسیایی از این نوع سس استفاده می شود. اگر چه سس سویا انواع مختلفی دارد، تمام آنها شورمزه بوده و قهوه ای رنگ می باشند که برای مزه دار کردن غذاها هنگام پخت و یا سر میز مورد استفاده قرار می گیرند.
مواد لازم:
گوشت گاو=(۱۵۰ گرم)
کرفس=(۱۵۰ گرم)
فلفل دلمه قرمز =یک عدد
ادویه ها= پیازچه، زنجبیل، سس سویا، نمک و شکر
طرز تهیه:
۱٫ گوشت گاو را به صورت نوارهای باریکی خرد کنید.
۲٫ گوشت را ۱۵ دقیقه در سس سویای رقیق شده با آب بخوابانید.
۳٫ کرفس، فلفل دلمه قرمز، سیر و زنجبیل را نیز خرد کنید.
۴٫ سیر و زنجبیل را با مقداری روغن تفت دهید.
۵٫ گوشت گاو را در به ظرف اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
۶٫ وقتی که رنگ گوشت روشن شد، کرفس و فلفل دلمه قرمز را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۷٫ با اضافه کردن مقداری نمک، شکر وسس سویا، غذا آماده است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top