دوشنبه , ۱۰ آذر ۱۳۹۹

خوراک گوشت گوساله با آبلیموی تازه

مواد لازم برای ۸ نفر:
گوشت سردست گوساله جوان=۵/۱ کیلوگرم
هویج متوسط=۲ تا ۳ عدد
گوجه فرنگی متوسط=۳ تا ۴ عدد
لیموترش=۳ تا ۴ عدد
سیر=۳ تا ۴ پر
نعناع و ترخان خرد کرده=۲ قاشق سوپخوری
کره=۱۰۰ گرم
پیاز ریز سفید=۵۰۰ گرم
روغن مایع=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
آرد گندم=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
گوشت را در قطعات کوچک نازک ورقه می کنیم.روغن مایع را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم تا گرم شود.ورقه های گوشت را در روغن می اندازیم و حرارت را ملایم می کنیم.در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کشیده شود.گوشت را بهم می زنیم تا کمی سرخ گردد.۱ لیوان آب را با سبزیهای خرد شده و سیر کوبیده در داخل گوشت می ریزیم.وقتی گوشت کمی پخت،هویج را پوست کنده،حلقه حلقه می بریم.پیاز را هم پوست کنده می شوییم.هویچ و پیاز خرد شده را داخل گوشت می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا گوشت و سبزیها پخته شود ولی له نشود.روی گوجه فرنگیها آبجوش می ریزیم و پوست آنها را گرفته،خرد می کنیم.آرد را با کره کمی سرخ می نماییم و در اواخر طبخ داخل گوشت می ریزیم.کمی نمک و فلفل،و آب دو عدد از لیموها را گرفته،داخل گوشت می ریزیم.گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم.بعد از دو تا سه جوش خوراک را در ظرف می کشیم و ۱ عدد لیموترش را پوست کرده،به شکل حلقه های نازک می بریم و روی گوشت می چینیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top