شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

خورشت زرشک

موادلازم:
گوشت گوسفندی = ۵۰۰ گرم
لپه= ۱ پیمانه
زرشک= ۱ پیمانه
نمک، فلفل، پودرکاری به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی= دو سه عدد یا ۱ پیمانه
پیاز= ۱ الی دو عدد
طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت می دهیم و به همراه گوشت ، کمی آب اضافه می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه می پزی ۰ لپه خیس را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه زرشک تفت داده شده را با کمی شکر آماده می کنیم و اضافه می کنیم و به دنبال آن رب گوجه فرنگی ، پوره گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و بعد از آماده شده خورش پوره کاری را اضافه می کنیم ۰ این غذا را با گوشت چرخ کرده و یا با تکه های مرغ هم می توان تهیه کرد ۰

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top