سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

خورش خلال کرمانشاه

موادلازم:
گوشت گوساله = یک کیلو گرم
خلال = خلال ۵۰۰ گرم
زرشک = زرشک سیاه ۵۰۰ گرم
لیمو عمانی = یک بسته
این یک غذای کرمانشاهی هست
امیدوارم که از این غذا خوشتون بیاد
من اصلیتم کرمانشاهیه
طرزتهیه:
درست کردن این خورش مثل درست کردن خورش قیمه (سیب زمینی) می مونه
با این تفاوت که گوشت ها را به صورت مربع مربع ریز ریز خرد کرده
و به جای استفاده از سیب زمینی خلال شده و لپه از خلال و زرشک سیاه
در این خورش استفاده می شود

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top