چهارشنبه , ۱۳ مرداد ۱۴۰۰

خورش مرغ وکدو

مواد اولیه :

  • فیله مرغ ۳۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • زعفران آب‌کرده دو قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا یک قاشق مرباخوری
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • کدو دو عدد
  • گوجه‌فرنگی سه تا چهار عدد
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را در آب‌جوش ریخته و آبکش می‌کنیم. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم. مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کرده تا کمی طلایی شود. رب، نمک، فلفل و پودر پاپریکا را اضافه می‌کنیم و آن را کمی تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی‌ و کدو را حلقه‌ای خرد کرده و فلفل دلمه‌ای را نیز خرد می‌کنیم. ته قابلمه را کمی روغن ریخته برنج در قابلمه ریخته یک ردیف کدو و گوجه روی آن چیده و لایه بعدی را می‌ریزیم به همین ترتیب و در آخر فلفل دلمه‌ای را روی آن می‌ریزیم، زعفران را روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم تا کدو و گوجه‌‌فرنگی با دم پخته شود. بعد از نیم ساعت پلوی سبزی‌ها را در ظرف کشیده در صورت تمایل مرغ را روی آن می‌ریزیم یا می‌توانیم مرغ را در کنار پلوی سبزی‌ها سرو کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top