یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

خیار شور

مواد اولیه :

  • خیار یک و نیم کیلوگرم
  • سیر دو بوته
  • فلفل تند چهار تا پنج عدد
  • ترخان و شوید از هر کدام ۱۰۰ گرم
  • آب هفت پیمانه
  • سرکه دو پیمانه
  • نمک نصف پیمانه

طرز تهیه:

طی تماس‌های مکرر و پیامک‌های بی‌شمار شما خوانندگان گرامی با دفتر مجله از من خواسته شد که طرز آماده‌سازی خیارشور را آموزش دهم. من هم فرصت را مناسب دیده و دست به کار شدم. مسلما با آمدن فصل پاییز استفاده از ترشی‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند. بنابراین از همین الان به فکر باشید. ابتدا آب، سرکه و نمک را مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم تا نمک حل شود. داخل شیشه در فلزی سیر کمی شوید و ترخان قرار داده بعد خیارها را در آن می‌چینیم. در انتها یک فلفل روی آنها قرار می‌دهیم و چند برگ سبزی و دوباره یک حبه سیر اضافه می‌کنیم. از مخلوط آب و سرکه شیشه را پر کرده و در آن را محکم می‌بندیم و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم. در قابلمه‌ای آب سرد ریخته و شیشه‌ها را داخل آن می‌چینیم. قابلمه را روی حرارت قرار داده تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را خاموش کرده و صبر می‌کنیم تا آب مجددا سرد شود. در این زمان شیشه‌ها را از آب خارج می‌کنیم. این شیشه‌های خیارشور دور از نور تا زمانی که در آنها باز نشود شش ماه ماندگاری دارند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top